KRONI

Sunday, 20 March 2011

UP TO DATE MEANS "UPDATE"


dari meja editor





Assalamualaikum...

Kali ni post aku nih agak merapu largh sket...bkan ape...org selalu tanye aq..."Weyh JOJO update la lu pnye blog...aku suke la...wlaupun tak berape best tapi aku suka ayat yg ang pkai!!!",kata MAHMUD..(bukan nama sebenar)
Aku nih bukan aper...bz sane sini...takkan la aku nak "UPDATE" blog aku hari2...hbis la modal aku nak ngorat anak Pak Munawir nnti...(Che' Nin name die)...
Aku bkan da give up ngan blog nih...tpi aku takde kawan2 yg berhampiran aku nih penggemar blog...so aku pnye blog jadik tak menarik dan langsung tak menarik minat aku nak update entry aku kat blog...mintak maap la followers aku...kesian korang follow aku kan???kalo nak nyesal suke ati la...tpi aku juz nak bgitaw yg aku akan berusaha untuk kasi "influence" terbaik untuk pembace2 sekalian...bkan ape...aku nak tarik minat korang dlam pelbagai aspek...selaras gak ngan RMK-10...
Aku nih sorang yg tak cool tapi berusaha buat2 cool sebab aku rase aku cool...mcam mner tu???korang sendiri pikir la...aku pon menaip nih dlam keadaan aku tak berape stabil coz tidor tak cukup...(BZ keje la ni)...
All Readers...thank ya verry much bcause read my blog...it's such a dump right???but i promise to make it the no.1 blog in my house!!!


P/S : sori tak best sebab aku takde idea nak post entry nih...juz komen jer ape perlu aku lakukan slpas nih keyh!!!

No comments:

Post a Comment