KRONI

Thursday, 10 March 2011

Detik-detik Bersejarah Sebelum Aku Menjadi Uncle


Ha....ni la dia..mner satu abg mner satu adik aq x taw...tpi aq rase yg kiri nih abg...yg kanan nih adik...sori aq tak ingat name abg ngan adik la...tpi nmer diorang nih Muhammad Syahir & Muhammad Syukri...tu kompom...



 Yang mendukung nih Uncle Lang...
                   


             Time cukor jambol...yg bersongkok nih Tok Wan dia..bkan bpak aq taw...tpi bpak Abang Ipar aq...


Yg hensem berkaca mata Mickey Mouse nih bru bpak aq...ataupun lbih dikenali Tok Ayah...


Time nih bru brapa hari x taw...x tlis pon...tapi diorang nih mmg sensitif...sorang nangis dua2 nangis...aq la yg selalu tlong kasi susu...


Time nih nak cukor jambol...bukan main hepi diorang time nih...


Hak belakang tuh ibu ngan ayah dia...bkan aq snap pic nih...aq x blek time nih...


Yang post buat cun nih Auntie Su diorang...die nih pntang dpat camera...jnji pose nak yg paling vogue...


Gamba ni blur tpi aq rase yg ni mcam Syahir la...


Yang ni aq bagi korang tengok sbab aq nak korang taw yg die ni mmang pandai buat mata naik ke atas dan dua2 tangan letak di bahu dan berkata..."whateva"...


Aq rase mcam yg ni adik taw...Syukri...


Time nih bru kuar hospital...


Nih la kemba yang first2 skali aq bgi suggest name Hassan dan Hussin tetapi ditolak kerana pilihan ibu bapa mereka...mentang2lah name ibu ngan ayah diorang start hurup "S"...anak pon nak setart hurup "S"...papepon...aq da jdik uncle...

P/S : Twins nih name diorang Syahir ngan Syukri...bkan Upin Ipin yer...lahir 8/12/2010...jam 6.12 ngan 6.15 ptg...nnti lain kali aq post lagi...pic x bnyk sangat sbab aq tak blek kg lagi taw...pasnih boley la pggil sayer Uncle JojoBurg...hehehe...XD

4 comments:

  1. luper plak...
    diorang keluar 8/12/2010...

    ReplyDelete
  2. syiera suke twin :)
    baby twin y seiras agy berplus plus suke :)
    mengimpi an kehadiran kembar~
    (dreaming)

    ReplyDelete
  3. nak taw rahsia dpat anak kembar???
    nnti kiter discuss taw syiera...
    sbab ia mmrlukan golongan open mided cam kiter ni...

    ReplyDelete
  4. huish, discuss dgn kamu?
    boley2, ajk skali my boy y open minded juge ye..
    boley? haha :p

    ReplyDelete